Schoonheidsbehandeling

Patricia is al meer dan 20 jaar de schoonheidsspecialiste in Amsterdam. Zij combineert de oude en nieuwe behandelmethodes tot een perfecte behandeling. Als je bij haar komt waan je je in een oriëntaalse sfeer, met muziek en geuren die je totaal tot rust laten komen.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige beauty producten , die zij geheel door haar beauty journaliste achtergrond heeft weten te waarderen en deze met veel mooie resultaten heeft toegepast. De producten waar zij mee werkt zijn allemaal op natuurlijke basis, veelal veganistisch/biologisch. Patricia volgt steeds de laatste trainingen op vakgebied en heeft de nieuwste methode “peelingen” allemaal in huis. Terwijl je behandeld wordt krijg je tips van Patricia die zij door haar jarenlange ervaring met werken met bekende sterren en modellen heeft verzameld. Boek je behandeling bij iemand die nog persoonlijke aandacht voor je heeft en het vak met veel liefde uitvoert.

Ze neemt ruim de tijd voor je en het is pas af wanneer het helemaal klaar is. Een behandeling bij haar duurt meestal 1,5 uur.

 

Patricia kan de volgende behandelingen verzorgen:

– Microblading
– Flirties/BlinkLashes
– Keratine behandeling
– Xaggerate
– Spraytan
– Wimpers liften
– CND shellac
– Peeling
– Fractional needling

 

behandelingen