Patricia snoek geeft ook make-up workshops! Deze kunnen tevens als bedrijfsuitjes, well-being parties of baby showers worden uitgebreid. Je kunt je workshops uitbreiden met een stylist, manicure met verschillenden soorten (gel)lak, pedicure ,massage of een knipbeurt.

Make up workshop Amsterdam

Een dag lekker genieten of een dagdeel? Patricia kan dit heel goed en heeft veel ervaring (meer dan 26jaar). De workshops zijn op locatie in Amsterdam, maar het kan uiteraard ook bij u op locatie en het hoeft niet direct in Amsterdam te zijn. Een dag een make up workshop Amsterdam zorgt voor een stress loze en onvergetelijke dag! Het is echt ook goed toe te passen als bedrijfsuitje. Je leert elkaar op een andere manier kennen en het zorgt voor extra teambuilding!

Hoe ziet een dag eruit bij mij op locatie?
Dit alles is voor een dagdeel à 4 uur (ochtend of middag), € 75 per persoon bij een minimum van 4 personen. Dit is inclusief hapje drankje en koffie. Prijs voor een hele dag is € 149 per persoon is incl. lunch, hapje drankje en een glaasje champie! Deze workshops worden op locatie gegeven, maar ook bij u op kantoor. Het is tevens zeer geschikt voor mannen en het kost net zoveel als een etentje terwijl het personeel hier veel enthousiaster vandaan komt en een hoop kennis heeft vergaard! Contact snel voor de mogelijkheden voor een workshop make up Amsterdam!

 

Vrijgezellenfeest idee