Collageen draden Amsterdam zijn de nieuwste beauty trend overgewaaid uit Azië voor het verminderen van rimpels. Ze hebben hetzelfde effect op rimpel vorming maar dan op een natuurlijke manier. Wil je iets aan je rimpels doen maar ben je nog niet toe aan drastische intensieve  ingrepen dan is dit de ideale “natuurlijke “oplossing.

De rimpels gaan niet weg maar worden “ zachter “ minder diep en de huid kan zichzelf ook gewoon nog “ bewegen “ dit heeft daardoor een heel natuurlijk effect .Je huid maakt van nature ook eiwit collageen aan  waardoor die elastisch en stevig blijft maar vanaf je 25 ste  neemt de collageen hoeveelheid af waardoor je na je 30 ste/35 ste vaak de eerste lijntjes / rimpeltjes gaat zien.

De ingrediënten v de  collageen draden dringen in de huid waardoor ze rimpels van binnen uit opvullen en minder zichtbaar maken .De collageen draden bestaan uit collageen stimulerende ingrediënten  op geheel natuurlijke basis.

Ik werk met het Nederlandse Merk collageen draden van skin for skin. Dit merk werkt met zijn eigen gepatenteerde viscollageen .
Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen.

Wat is Collageen?

Collageen is een eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt en helpt bij het behouden van een stevige en elastische huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat kan leiden tot rimpels, verslapping en dunner worden van de huid.

Behandelingen die gericht zijn op het stimuleren van de productie van collageen, zoals fractional needling, peeling, en collageen draden behandeling, kunnen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de algehele gezondheid en uiterlijk van de huid op een natuurlijke wijze.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat u door een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat u een behandeling ondergaat.

Collageen draden Amsterdam

Hoe gaat de behandeling in zijn werk ?

De huid wordt gereinigd. Op de probleem zones wordt eerst een peeling en daarna fractional needling toegepast om de huid “ open “ te maken voor de collageen draden. Daarna wordt er  een collageen serum op de behandelde zones gedruppeld en worden de collageen draden geplaatst en  daarna licht in gemasseerd.

Als slot van de behandeling volgt een crème met collageen  als ingrediënt. Je krijgt ook serum in een potje mee naar huis waarmee je 2 dagen op de plek waar de collageen draden zijn aangebracht nog licht serum  aan brengt.

De probleem zones zijn direct minder zichtbaar maar voor het beste resultaat zijn er  3 behandelingen nodig. Het beste is  dat je als extra nu ook collageen supplementen in neemt  zodat de collageen productie ook van binnenuit wordt gestimuleerd.

Het resultaat blijft gemiddeld een jaar zichtbaar ( ligt geheel aan de leeftijd en levensstijl ).

Patricia Snoek als professioneel collageenbehandelaar

Het is belangrijk om bij het kiezen van een professional voor een collageenbehandeling goed onderzoek te doen en de referenties en ervaring van de behandelaar te controleren.

Over het algemeen zou u op zoek moeten gaan naar een behandelaar die gekwalificeerd en ervaren is in het uitvoeren van collageenbehandelingen, die werkt met veilige en effectieve technologieën en die u voorziet van gedetailleerde informatie over de behandeling, de verwachte resultaten. Het is ook belangrijk om te overleggen of de behandeling geschikt is voor uw specifieke huidtype en -conditie.

Collageen behandeling Amsterdam de Prijzen:

1 ste behandeling: €89.95 voor de eerste zone
Voor alle bijkomende extra zones €39.95 

Bij de 2 de en derde behandeling zijn de kosten:
€75.- voor de eerste zone en €25.- voor alle extra bijkomende zones 

Zones :

  • Oog rimpels 
  • Voorhoofd
  • Frons rimpels tussen de wenkbrauwen 
  • Neus lippen plooi
  • Bovenlip
  • Wangen 
  • Hals 

Patricia Snoek: 0654395099

Een kleine greep uit de bevindingen van mijn klanten:

Super lief ! Super professioneel ! Aanrader voor Collageen draden! Top .. ik geef mijn nieuwe huid een dikke 9 zie j snel voor mijn peeling.. Gr Candice

Candice

Super tevreden ben ik met m’n Collageen draden;) Dankzij Patricia een super resultaat en was de behandeling uitermate deskundig. Ze nam voldoende tijd en voelde me helemaal op m’n gemak. Een aanrader dus!!

Margot

Door middel van Collageen draden een prachtige natuurlijke look gekregen.
Ook voor je fantastische ondersteuning tijdens de behandeling.
Ik ben erg heel blij mee.
Bedankt, Joke Rook klant

Joke Rook