Bruidsvisagie Amsterdam

Je eigen trouwdag is het mooiste moment van je leven. Op dat moment wil je er nog mooier uit zien. Die dag moet geweldig zijn en je wilt er dan ook geweldig uitzien. Laat je haar en make up in 1 keer bij jou thuis verzorgen door iemand met veel ervaring op dit gebied, met verstand van fotografie, zodat je relaxt bent op je trouwdag zelf. Bruidsvisagie Amsterdam zorgt ervoor dat deze elementen netjes worden verzorgt. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring heeft u niet te maken met een beginner, maar met een ervaren visagiste.

Geef alles uit handen en met een boeking bij Bruidsvisagie Amsterdam en je bent van succes verzekerd! Patricia Snoek verzorgt de visagie. Wilt u een dag proef haar en make-up wordt bij haar thuis in de salon gedaan. Bruidshaar & make-up op de dag zelf bij u thuis.
Voor bruiden die meer dan 30 km van Amsterdam afwonen worden reiskosten berekend en voor Amsterdam parkeerkosten. Bruidsmeisjes en (schoon) moeder of getuigen op de dag zelf kunnen ook visagie krijgen. Kinderbruidsmeisjes op de dag zelf . Je komt nooit voor verwachtingen te staan!

Laat de bruid verwennen met visagie

Alleen make up of haar voor (schoon) moeder, vriendin of getuigen euro 37.50. Je kunt een week van te voren ook een gezicht behandeling boeken, wimper extensions laten zetten en/of je nagels laten doen in de salon. Zo heb je lekker alles bij elkaar in één pakket.

Dus wilt je echt een onvergetelijke dag en dat verzorgt door bruidsvisagie Amsterdam? Patricia snoek zal de bruidsvisagie in Amsterdam en omstreken voorzien. Je zult nog meer stralen dan ooit te voren en het gaat echt de dag van je leven worden! Iedereen verdient zo een dag en dat snapt Patricia heel goed!